The Definitive Guide to اسپند دود کردن
The Definitive Guide to اسپند دود کردن
Blog Article
همه چیز درباره گیاه جدوار
اگر از دردهای عضلانی رنج میبرید اسپند میتواند به کاهش درد شما کمک کند. این گیاه به شکل معجزهآسایی دردهای عضلانی، دردهای قاعدگی و اضطراب را کاهش میدهد.
– مقدار مصرف اسفند ۵-۱۰ گرم بوده و بیشتر از این مقدار سمی می باشد.
سلام علیکم تی کاش آرایش نداشتند زیر گلو هم در این سریال مشخص...
دوران ترک اعتیاد یک دوران بسیار سخت و همراه با درد برای هر فردی محسوب میشود. گذر از این دوران نیازمند داشتن آرامش روانی و جسمی است.
افراد مبتلا به بیماریهای هورمونی با استفاده از این گیاه میتوانند سریعتر به درمان دست یابند.
تقویت سیستم ایمنی: برخی تحقیقات نشان میدهند که استنشاق دود کندر ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، میتواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ میشود.
اسپند همچنین یک ضد درد قوی محسوب میشود که میتواند به تسکین امراض مختلف کمک کند.
اسپند دود کردن در ایران تاریخ بسیار کهنی دارد و در خراسان ریشه عمیقی دارد. در گناباد تا ۵۰ سال قبل زنان اکثر صبحها صبح زود اسپند آتش میزدند و در در ورودی خانه آتش آن را میگذاشتند. دود کردن اسپند در مراسمها و آیینها خیلی جدی تر و مورد توجه بودهاست از جمله در مراسم عروس کشان – در مراسم برات در مراسم جشنهای ولادت و تولد و در سایر مناسبتها. اسپند دود کردن در بسیاری از کشورها رایج است از جمله در ترکیه نیز همانند ایران قپه یا کپسولهای خشک شدهٔ اسپند را تزئئین و برای محافظت از چشم بد در خانهها و داخل ماشینها یا حتی مساجد آویزان میکنند. در مراکش برای محافظت در برابر جن به شدت رواج دارد. در سوریه، عراق، عربستان سعودی، اردن و بسیاری کشورهای دیگر، مانند ایران دانههای خشک اسپند را برای محافظت از چشم و نظر غریبهها در آتش میریزند و با خواندن دعای خاصی که در هر فرهنگی متفاوت است، دود آن را به سمت خود و اطرافیان و اطراف محل فوت میکنند.
۱ مشخصات ۲ استفاده تاریخی ۳ خواص دارویی ۴ ترکیبات شیمیایی ۵ منابع ۶ جستارهای وابسته تغییر وضعیت فهرست محتویات اسپند
در get more info طب سنتی، طبع اسپند را گرم و خشک معرفی کردهاند. از این رو اغلب توصیه میشود افرادی که داراری طبع و مزاج گرم و خشک هستند، از آن کمتر استفاده کنند.
حتی افراد مبتلا به التهابات مفصلی نیز میتوانند از این گیاه برای درمان و کاهش عوارض ناشی از بیماری خود استفاده کنند.
خواص درمانی فراوان این گیاه باعث شده است تا بسیاری از افراد توجه ویژهای به این گیاه داشته باشند و آن را به روشهای مختلفی مصرف کنند.