The best Side of گیاه اسپند
The best Side of گیاه اسپند
Blog Article
درختان و گیاهان مقدس (سرو – تاقوک- ریواس زیبَد و اسپند)، مجله دریای پارس، پاییز ۱۳۸۸
مصرف منظم روزانه ۱ تا ۲ فنجان دمنوش گیاهی اسپند به کاهش سفت شدن ماهیچهها، تسکین درد مفاصل و کاهش التهاب ناشی از آرتریت کمک میکند.
– مقدار مصرف اسفند ۵-۱۰ گرم بوده و بیشتر از این مقدار سمی می باشد.
همچنین نوساقهها و کالوس مولد ریشه نیز دارای آلکالوئیدهای هارمالا بودند. دانه اسفند دارای آلکالوئیدهایی به نام (هارمالین، هارمین، هارمالول) است.
بیشتر بخوانید: نمیتونی شیر بخوری؟ این میوه رو بخور که منبع کلسیمه
این صفحه آخرینبار در ۱۰ دسامبر ۲۰۲۴ ساعت ۰۵:۳۲ ویرایش شده است.
حداکثر ميزان دارويی قابل استفاده از اسپند به عنوان ضد درد، ۱۵ تا ۳۰ ميلی ليتر از جوشانده این گیاه با نسبت ۱ بر ۲۰ گياه در آب است.
ستاره
در این بخش از ستاره به معرفی خاصیت اسپند در درمان بیماریها، مقدار مناسب، طریقه مصرف و عوارض زیادهروی در مصرف آن پرداختهایم. با ما همراه شوید.
اسپند دود کردن در ایران تاریخ بسیار کهنی دارد و در خراسان ریشه عمیقی دارد. در گناباد تا ۵۰ سال قبل زنان اکثر صبحها صبح زود اسپند آتش میزدند و در در ورودی خانه آتش آن را میگذاشتند. دود کردن اسپند در مراسمها و آیینها خیلی جدی تر و مورد توجه بودهاست از جمله در مراسم عروس کشان – در مراسم برات در مراسم جشنهای ولادت و تولد و در سایر مناسبتها. اسپند دود کردن در بسیاری از کشورها رایج است از جمله در ترکیه نیز همانند ایران قپه یا کپسولهای خشک شدهٔ اسپند را تزئئین و برای محافظت از چشم بد در خانهها و داخل ماشینها یا حتی مساجد آویزان میکنند. در مراکش برای محافظت در برابر جن به شدت رواج دارد. در سوریه، عراق، عربستان سعودی، اردن و بسیاری کشورهای دیگر، مانند ایران دانههای خشک اسپند را برای محافظت از چشم و نظر غریبهها در آتش میریزند و با خواندن دعای خاصی که در هر فرهنگی متفاوت است، دود آن را به سمت خود و اطرافیان و اطراف محل فوت میکنند.
اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمتهایی از آسیای جنوبی، بهخصوص here هند و پاکستان رشد میکند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانهها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.
هارمالول و پگانین مقدار بسیاری بَنزن و آلکالوئیدهای کینازولین اشاره کرد.
آیا می دانستید ترکیب فلفل چیلی و زردچوبه چه خاصیتی دارند !؟
پس فراموش نکنید که نباید بدون مشورت متخصص و پزشک از این گیاه استفاده کرد. ممکن است شما با هدف سلامتی به سراغ این گیاه بروید اما عوارضی که برای سلامتی شما دارد باعث ایجاد آسیبهایی شود که هرگز قابل جبران نباشند.